Dovia Design® -tuote on kotimainen laatutuote. Valmistamme tuotteet omalla tehtaallamme Suomessa. Saman katon alta kokonaisuutena alan modernit suunnittelu- ja tuotantojärjestelmät tai taitava yhteistyökumppani osaksi projektiasi. Osaava henkilöstömme vaalii Dovia Design® -laatua, joka on meille tärkein tuoteominaisuus. Yrityksellä on myös tunnettujen merkkien maahantuontia.

Suunnittelemme ja toteutamme alumiini- ja lasirakenteiset julkisivut sisä- ja ulkoseiniin sekä ovet, ikkunat, tuulikaapit ja katokset.

Ovia ja ikkunoita saa puu- sekä teräsvalmisteisina. Ovimallistomme koostuu tarkoin valikoiduista, muotoilijoiden ja arkkitehtien kanssa yhteistyössä suunnitelluista sisä- ja ulko-ovista, joilla viimeistelet vaativammankin kohteen laadukkaasti. Dovia valmistaa myös äänieristettyjä, paloluokiteltuja ja entisöintiin tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteidemme tekniset ominaisuudet, kestävyys, käsittelyt ja toiminnalliset yksityiskohdat ovat vaatineet pitkäjänteistä suunnittelua, testausta ja prototyyppien viilaamista. Yhdessä nämä luovat Dovian tuotteiden ytimen: laadun ja tyylikkyyden, joilla on mahdollista viestiä ainutlaatuista tunnelmaa.