Tuotteet

Dovia kotimainen laatutuotteiden valmistaja. Valmistamme tuotteet omalla tehtaallamme Suomessa. Saman katon alta kokonaisuutena alan modernit suunnittelu- ja tuotantojärjestelmät tai taitava yhteistyökumppani osaksi projektiasi. Osaava henkilöstömme vaalii Dovian laatua, joka on meille tärkein tuoteominaisuus. Yrityksellä on myös tunnettujen merkkien maahantuontia.

Suunnittelemme ja toteutamme alumiini- ja lasirakenteiset julkisivut sisä- ja ulkoseiniin sekä ovet, ikkunat, tuulikaapit ja katokset. Dovian laadukkailla aita- ja porttielementeillä luot turvallisuutta ja näyttävyyttä asuinympäristöösi. Kysy lisää myyjiltämme.

Ovia ja ikkunoita saa puu- sekä teräsvalmisteisina. Ovimallistomme koostuu tarkoin valikoiduista, muotoilijoiden ja arkkitehtien kanssa yhteistyössä suunnitelluista sisä- ja ulko-ovista, joilla viimeistelet vaativammankin kohteen laadukkaasti. Dovia valmistaa myös äänieristettyjä, paloluokiteltuja ja entisöintiin tarkoitettuja tuotteita.

Tuotteidemme tekniset ominaisuudet, kestävyys, käsittelyt ja toiminnalliset yksityiskohdat ovat vaatineet pitkäjänteistä suunnittelua, testausta ja prototyyppien viilaamista. Yhdessä nämä luovat Dovian tuotteiden ytimen: laadun ja tyylikkyyden, joilla on mahdollista viestiä ainutlaatuista tunnelmaa.

Kerrostalon huoneisto-ovet

Kerrostalohuoneistojen sisäänkäyntiovet eli kerrostaso-ovet huomioivat paloturvallisuuden, äänieristyksen ja kohteen arkkitehtuurin. 

Hotellin huoneisto-ovet

Hotellihuoneisiin suunnitellut huoneisto-ovet luovat käytävälle yhtenäisen ilmeen, eristävät ääntä, ovat paloturvallisia ja kestävät jatkuvaa käyttöä. 

Ulko-ovet

Turvalliset ja tyylikkäät ulko-ovet tuovat arvokkuutta talon tai taloyhtiön pääsisäänkäynnille. Valitse materiaaliksi jalopuu tai pinnan erikoisviimeistely. 

Sisäovet

Kauniit sisäovet ovat tyylikäs lisä sisustukseen. Täysin räätälöitävä ovimallistomme kattaa kaiken huonekorkuisista sisäovista erilaisiin liukuoviin. 

Kiinnostuitko?

Kysy tarjousta tai lähetä muu viesti, niin palaamme asiaan!

Scroll to Top