Tuotteet

Sisäovet

Sisäovi

Ovesta tila tunnetaan

Dovian sisäovilla saat muutettua koko kodin ilmeen ja hyödynnettyä usein unohdettuja ovipintoja näyttävinä sisustuselementteinä. Korkealuokkaisten ovimateriaalien käyttö ei ole pelkästään asumismukavuutta lisäävä tekijä, vaan se myös kohottaa kiinteistön arvoa. Haetpa sitten hienostunutta, klassista, teollista tai modernia tyyliä, ovimallistomme tuo lähes rajattomasti vaihtoehtoja yksilölliseen sisustukseen!

Hiljaiset väliovet eri tiloihin

Häiritsevät äänet kulkeutuvat asuntoon usein juuri ovien kautta, joten oikeilla materiaalivalinnoilla ovista saa tehokkaita melun eristäjiä. Puurakenteisissa sisustusovissamme on hyvä ääneneristävyys niiden massiivipellavatäytteen ansiosta. Ääni vaimenee tehokkaasti tiivistettyyn oveen, joten asukkaat voivat nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta!

Meiltä myös kevyesti liukuvat ja tyyliisi sopivat liukuovet jotka, valmistamme täysin räätälöityinä kohteesi ja visioidesi mukaan.

Linjakkaan tyylikkäät ovet

Sisustusoviemme piilosaranoitu muotoilu takaa minimalistisen tyylikkyyden moneen eri tilaan. Oven rakenteisiin piilotetut saranat tekevät ovesta myös helppohoitoisen, eikä sinun tarvitse huolehtia saranoiden huollosta. Käytämme ovissa laadukkaita, italialaisia Invisacta-piilosaranoita, jotka ovat erittäin kestäviä.

Mekaanisesti laskeutuva kynnys

Mallistossamme on kaksi eri versiota mekaanisesta kynnyksestä: perinteinen kynnys ja korvausilmakynnys. Oven alapintaan asennettava kynnys laskeutuu automaattisesti täyttäen oven alareunan ja lattian väliin jäävän aukon. Perinteiset, laskeutuvat kynnykset eristävät tehokkaasti ääntä, savua ja tulta.

Korvausilmakynnykset taas sopivat hyvin esimerkiksi wc- ja pesutiloihin, joissa niiden erityinen koururakenne huolehtii hyvästä ilmanvaihdosta. Mekaaniset kynnykset eli tiivistekynnykset ovat suosittuja yksityisasuntojen lisäksi myös julkisissa tiloissa. Ne mahdollistavat esteettömän kulun tilasta toiseen myös rollaattorilla tai pyörätuolilla ja korostavat suurten, avoimien tilojen yhtenäisiä lattiapintoja ilman kynnyksiä.

Kuvat: hafele.si ja products.planet.ag

Äänettömät mekanismit

Hiljaisesti sulkeutuva Italialainen AGB-magneettilukko tuo arjen luksusta ovien käyttäjille. Oven lukitusmekanismina magneettinen salpa tuo monia etuja perinteiseen salpaan verrattuna. Se ei kulu käytössä samalla tavoin kuin perinteiset lukot, ja mekanisminsa ansiosta magneettinen lukko avautuu ja sulkeutuu pehmeästi ja lähes äänettömästi.

Laaja väri- ja materiaali­valikoima

Sisustusovien valikoimassamme vain mielikuvitus on rajana! Luomme yksilölliset materiaali- ja väriyhdistelmät asiakkaan toiveiden mukaisesti. Trendikkäät puupinnat näkyvät nyt monessa sisustuksessa, jossa arvostetaan pitkäikäistä laatua ja luonnonläheisyyttä. Pintamateriaalien valikoimamme on laaja, ja valittavanasi on sisäovimateriaaleja monella eri ominaisuudella: lakattu viilu, sävyyn petsattu viilu, laminaatti kovapuureunalla, laminaatti maalatulla reunalla tai peittomaalattuna eri värikarttojen sävyihin.

Meiltä saat mittatilauksena maalatut, jalopuiset ja lasioviset huoneiston ovet paikalleen asennettuina. Mallisto on lähes rajattomasti muokattavissa, mikä mahdollistaa mm. huonekorkuiset sisäovet, joko umpiovina tai valoaukollisena, kiiltäväksi maalattuna tai mattapintaiseksi vahattuna – ideoista toteutukseen!

Jälleenmyyjä

Haluaisitko Dovia-sisäovien jälleenmyyjäksi?

Scroll to Top