Tuotteet

Ulko-ovet

Ulko-ovissa yhdistyvät tarpeesi mukaan laadukkaat jalopuumateriaalit, lasi ja ajanmukaiset helat vaikuttavaksi kokonaisuudeksi, joka toimii kotisi näyttävänä käyntikorttina. Saat oven valintasi mukaan joko jalopuuovena, kauniilla mattasatiini viimeistelyllä tai vaihtoehtoisesti esimerkiksi korkeakiiltoiseksi maalattuna. Meiltä saat jalopuuovet, pääsisäänkäyntien ovet, lasiovet ja liiketilojen ulko-ovet myös pariovena.

Parvekeovet

Parvekeovia valmistamme pariovena, mittatilaustyönä ja paikalleen asennettuna. Valmistamme niitä maalattuna tai jalopuupintaisena, lakattuna tai öljyttynä. Ovet ovat puurakenteisia ja saat ne lasiaukolla tai ilman. Dovia Design® -parvekeovet ovat (EN) eurooppalaisen standardin mukaisesti testattuja takuutuotteita. Erinomaisen runkorakenteen vuoksi tehtaamme antaa ovilleen takuuehdon mukaisesti 10-vuoden suoranapysymistakuun ja kahden vuoden rakennetakuun.

Alumiini- ja teräsovet sekä -ikkunat

Dovia Design® -laatua erityistä kestävyyttä ja viimeisteltyä ulkonäköä vaativiin kohteisiin. Alihankintana saat meiltä myös julkisivuun sekä sisätila-arkkitehtuuriin huolella viimeistellyt alumiini- ja teräsovet sekä ikkunat saat mittatilaustyönä, juuri sinun toiveidesi mukaan. Profiilit valitaan laajasta valikoimasta huolella juuri sinun käyttötarpeen mukaan. Tuotteisiimme kuuluvat myös osastointiovet ja -ikkunat sekä savunpoistoikkunat- ja luukut.

Scroll to Top